Privatnost

POLITIKA PRIVATNOSTI I ZAŠTITA PODATAKA O LIČNOSTI

Ova Politika privatnosti o ličnim podacima reguliše način na koji investexpo.rs, prikuplja, koristi, održava i objavljuje podatke prikupljene prilikom posete našem veb-sajtu. Ova politika privatnosti se odnosi isključivo na veb-sajt (u vlasništvu Šumadija Sajma) i ne odnosi se na lične podatke prikupljene na druge načine. Ova pravila privatnosti ne odnose se na vašu posetu drugim veb-sajtovima kojima pristupate preko naših veb stranica.

Tokom vaše posete veb-sajtu, Vaša privatnost se u potpunosti poštuje i naše aktivnosti odgovaraju evropskim zakonima, Uredbi o zaštiti podataka (Uredba o zaštiti podataka 2016/679 iz 27. aprila 2016.) i zakonima u Republici Srbiji.

INFORMACIJE KOJE PRIKUPLJAMO

Javni podaci

Moguće je da posetite i koristite naš sajt bez otkrivanja Vašeg identiteta ili nekih drugih podataka koji se odnose na njega.

Prilikom posete našem veb-sajtu, uzimajući u obzir prirodu Interneta, prikupljaju se podaci koji evidentiraju korisnike, ali sami po sebi nisu dovoljni za identifikaciju određene osobe i predstavljaju statističke pokazatelje koji se koriste za poboljšanje kvaliteta veb-sajta. Takve informacije mogu uključivati ime pretraživača na Internetu, broj poseta, prosečno vreme provedeno na stranici, tip računara i tehničke informacije o konekciji koju korisnik koristi prilikom posete veb-sajtu, kao što su operativni sistem i isporučilac Internet usluga, IP (Internet Protocol) adresa koju dodeljuju provajderi koji su različiti za svakog Internet korisnika kao i slične informacije.

Lični podaci

Prilikom korišćenja određenih funkcionalnosti (aplikacija, zahteva) na našem sajtu u kontakt formi, zahteva za dobijanje novosti, informacija i promociji, investexpo.rs obrađuje vaše lične podatke (lične podatke o identitetu i kontakt informacije) samo ako ste ih dobrovoljno dali na našoj internet stranici. Ovi lični podaci mogu uključivati ime, prezime, e-mail, broj telefona, kompanija u kojoj radite, Linkedin profil, ili druge kontakt informacije i koristiće se u skladu sa politikom privatnosti i svrhom u koju ste ih ostavili.

Primaoci ličnih podataka

Lični podaci koje procesuiramo će investexpo.rs podeliti ograničenom broju korisnika, u skladu sa svrhom obrade. 

Prenos podataka izvan EU

Imajući u vidu da je Šumadija Sajam organizacija koja se nalazi izvan EU, imajte na umu da ćete možda morati preneti svoje lične podatke na primaoca lociranog u zemljama izvan Evropskog ekonomskog područja (EEA). Uslovi prenosa su zaštićeni u skladu sa postojećim propisima za zaštitu ličnih podataka.

Bezbednost i čuvanje podataka

Zaštita podataka je integrisana u sam dizajn, a postavke privatnosti postavljene su na podrazumevani visoki nivo. Sva komunikacija između korisnika i sajta odvija se putem sigurnog šifrovanog protokola (https).

Obrada vaših ličnih podataka vršiće se u skladu sa propisima za zaštitu ličnih podataka u Republici Srbiji, preduzimajući sve propisane tehničke i organizacione mere za obezbeđivanje poverljivosti i zaštite u procesu obrade ličnih podataka koje imamo. investexpo.rs je u obavezi da čuva sve poverljive informacije (uključujući i lične podatke) prilikom obavljanja svojih poslova. investexpo.rs primenjuje mere bezbednosti za prikupljanje, čuvanje i obradu informacija radi zaštite od neovlašćenog pristupa, izmene, otkrivanja ili uništavanja vaših ličnih podataka, kao i za to da lični podaci mogu biti otkriveni samo nadležnim organima u postupku predviđenom zakonom.

Podaci koje ostavljate čuvaju se u određenom vremenskom periodu, to jest sve dok usluga za koju ste ih ostavili radi. Tokom ovog perioda zadržavate sva svoja prava kao što su prava pristupa, ispravke, brisanja, ograničavanja obrade, prenosa, prigovora i pravo da se ne podleže automatizovanom odlučivanju, uključujući i pravljenje profila.

Kolačići na Internet pretraživaču

„Kolačići“ (Cookies) su male tekstualne datoteke koje su snimljene na vašem uređaju (računar, mobilni telefon, tablet …) da biste pratili kretanje vašeg pretraživača na veb sajtu i ne povezuju se sa vašim ličnim podacima koje ste nam dali. Uz pomoć takvih fajlova, omogućeno je kretanje posetilaca po stranici, a samim tim se i prikupljaju podaci kako bi poboljšalo korisničko iskustvo, optimizovali i poboljšali funkcionalnost veb-sajta. Sajt ima tip kolačića koji je sačuvan na računaru korisnika sve dok je podešen u pregledaču. Korisnici mogu da odaberu da internet pretraživači odbijaju kolačiće. Ako korisnici odaberu ovu funkciju, određeni delovi sajta možda neće funkcionisati kako je predviđeno.

Kada posetite neku od naših veb lokacija ili koristite naše aplikacije ili druge digitalne alatke, mi možemo, u zavisnosti od vaše saglasnosti, koristiti kolačiće, piksele za kolačiće i druge tehnologije za prikupljanje sledećih podataka:

    IP adresa, informacije o povezivanju, tip pretraživača, lokacija, vremenska zona, operativni sistem i druge tehničke informacije.
    Informacije o vašoj poseti, uključujući veb-sajtove koje ste posetili pre i nakon našeg veb-sajta i proizvodima koje vidite.
    Trajanje poseta na stranicama našeg sajta i informacija o interakciji između stranica.

investexpo.rs koristi kolačiće drugih proizvođača (Google Analytics). Ovi kolačići služe za anonimne statistike o posećivanju sajta i ne uključuju lične podatke.

Imajte na umu da uvek imate potpunu kontrolu nad kolačićima. Većina pretraživača nudi potpuno isključivanje kolačića pomoću opcija, za svaki pregledač odvojeno.

Promene politike privatnosti ličnih podataka

investexpo.rs ima pravo da ažurira ovu Politiku privatnosti u bilo kom trenutku. Kada to uradimo, obavestićemo vas na sajtu i revidiraćemo datum ažuriranja na kraju ove stranice. Korisnik prihvata i slaže se da je njegova odgovornost da periodično proverava Politiku privatnosti i da bude svestan promena.

Prihvatanje uslova

Korišćenjem ove stranice, Korisnik se slaže sa odredbama ove Politike privatnosti. Ako se ne slažete sa ovom Politikom, molimo vas da ne koristite veb-sajt. Vaše dalje korišćenje veb-sajta nakon izmena ove Politike smatraće se vašim prihvatanjem dostavljenih promena.

Ažurirano: Mart 2023. godine

Info

INFO@SUMADIJASAJAM.RS

Pratite Nas

NAŠE DRUŠTVENE MREŽE

Lokacija Konferencije